Blechy/štěnice/roztoči?

Dobrý den,
je to měsíc co jsme se nastěhovali s přítelem do bytu po dědovi, spolu s naší kočkou. Nevím jestli za to může kočka nebo byt ( na kočce jsme našli blechy, zatím prošla 2x odblešením pomocí spot onu a zdá se být čistá). Oba jsme si našli štípance v oblasti pasu. Od té doby jsem už snad všechny textilie 6x vyprala, vyluxovala( co 2 dny), nechala na mrazu, vystříkala difusilem, bolfem, arpalitem- a pořád mně to žere.
Nikdy si nevšimnu okamžiku kdy mě to kousne, nikdy jsem na sobě, v posteli, v oblečení nic neviděla. Štípance mám hlavně v oblasti pasu, břicha, podprsenky(tam už jen minimálně)- kolikrát mi přijde že přesně v linii kde jsem měla ten den rifle- sakra jak je to možný? Jen co přijdu domů si je hned sundám a pověsím na věšák, nikde v nich nesedám, kočku nehladím, oblečení měním co dva dny.
Na noc se stříkám difusilem- nic ( kromě smradu), koupu se jako prašivá. neexistuje něco jako spot on pro lidi? Vážně uvažuju o koupelích v antiparazitárním šamponu.
Roční doba vyřazuje sametky, kousancema v oblečení jsem vyloučila štěnice, jsou to blechy? blechy už přece nemáme:o( nenapadá někoho ještě jiný zvíře co by mohlo kousat?

já si myslím, že to blechy budou pokud jste je doma měli. Jsou to potvory a odblešit byt trvá delší dobu - určitě řádově týdny. Postřiky musíte opakovat, protože se líhnou další generace. Ale na druhou stranu je celkem jednoduché se blech zbavit. Běžně dostupné prostředky na to stačí.

Děkuji moc za názor, asi jsem si to představovala příliš jednoduše. Teď byl dva dny klid tak mám zase chuť prát a vysávat namísto plánovaného podpálení bytu:o) Nakoupím další spreje a hurá na ně:o) Díky jsem ráda že to nebude nic horšího

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.