Stipance, pomoc
Submitted by Brumka on 9. September 2011 - 9:47
Pred 2 dnami som sa v noci zobudila ze ma nieco stipe a potom strasne svrbi, neverila som vlastnym ociam, naslasom si 7 pupakov na stehne, prvy obrazok je na druhy den a ostatne po 2 dnoch. svrbi to. od komara to nieje ale ked sme prezerali stenu valendy na ktorej strane spim ja tak v zahyboch sme nasli take male chrobaciky dlhe,hnede a pripadalo mi ze mali malinke 2 tykadielka, vyzerali ako tie co zvyknu byt na wc v tmavych kutoch ale neboli to one. Pupaky su velke 0,5-0.8cm. prosim o radu, mam male dieta, izbu sme komplet povysavali a vystriekali cyperom a valenda nema ani 2 roky. dakujem
Kristýna Siudová (bez ověření)
22. September 2011 - 10:11
Permalink
Mohlo by se jednat o
Mohlo by se jednat o pokousání štěnicí (slovensky ploštica). Koukněte se na informace o štěnicích na tento web.
Brumka1 (bez ověření)
25. September 2011 - 12:22
Permalink
pozerali sme, 2x sme prezreli
pozerali sme, 2x sme prezreli izbu, postel, vsetkoo, poriadne sme povysavali a pouzili cyper. Tak uvidime ci to bude prec lebo na prvy krat upratovania sme nasli este 2ks chrobakov. Ploestica to nieje, bol to tenky dlhy hnedy chrobacik a pripomynal rybenku ale nebolo to ono. Mala som 7pupakov ale len 3 stipance a z toho 2 boli mimo pupakov. Zatial ma nic nekuslo, uvidime.
Marek Šimon (bez ověření)
23. September 2014 - 2:12
Permalink
Pokud jste našli tmavé
Přidat komentář