Identifikace opravdu maličkatého hmyzu ve velkém počtu
Submitted by Anonym (bez ověření) on 10. September 2024 - 0:05
Dobrý den,
Zjistil jsem, že se mi v kuchyni rojí malý lezoucí hmyz. vůbec jsem si jich nevšiml dokud se nezačali shlukovat. Měl jsem za to, že se jedná o smýtko prachu, nebo mouky, takže jsem je několikrát vůbec neřešil.
No teď jsem zjistil, že se rozlezli všude na lednici. Mimo kuchyň jsem je pořádně neregistroval. Jsou opravdu prťavý, jakože tak milimetr. Uznávám, že hygiena v místě "záhybu" těsnění není nejlepší a tak nějak tuším i výskyt plísně a tam jich je hromada.
Kvůli restrikci fora jsou fotografie dosti malé, ale i tak to ani iPhone není schopen pořádně zaostřit jak jsou maličcí.
Prosím poraďte o co se jedná a jakým způsobem s nimi zatočit.
Děkuji předem za radu a pomoc.
S pozdravem,
Lukáš
Lukáš (bez ověření)
10. September 2024 - 0:18
Permalink
Dodatek
Ještě bych dodal, že aktuálně bydlím ve sklepním bytě, kde je vysoká vlhkost. Odvlhčovač používám především v hlavním pokoji kde udržuji nějakých těch 50-60%% vlhkosti. Vlhko je jen přes léto, jakmile se začne topit je tu vlhkost do 40%
V kuchyni je vidím poprvé. Procházel jsem potraviny v kuchyni jako mouku a tam vůbec nejsou. z nějakého důvodu si udělali "náměstí" na víčku šťávy, nebo třeba sojovky.
V kuchyni je vlhko velké a kdo ví co se děje za lednicí odkud očividně lezou nejvíce.
Přidávám foto sojovky.
Přidat komentář