Je to zase pisivka? Co proti tomu dělat?

Zdravím, asi před rokem jsme se přestěhovali do bytu v praze, první podzim se nám tu na okně vyskytla první pisivka, den na to jsme už zahlédli a zahubili asi 3 nebo 4 a přes noc jsme jimi měli zamořený celý pokoj, počítače, okna, skříně, stůl,...
Nevěděli jsme co to je a ani bychom si sami nevystačili, protože ze dne na den jich tu byly opravdu stovky, až tisíce. Deratizér! - mimo jiné nám řekl, co je to za brouka - pisivka - a že jich v životě tolik neviděl.

Takže jsme tři dny do bytu nemohli.

Od té doby byl klid, teda aspon do jara. Začaly vlhka a na okně (stejném jako posledně, máme tu dvě, obě směřují na stejnou stranu a jsou od sebe asi 5 - 6 metrů, jen jsou v jiném pokoji, který je a byl netknutý) se nám zase vyskytují nějací brouci, ovšem nepřijde mi to stejné jako posledně, tedy jako pisivka, ale nejsem si jistý. Začali se objevovat až v posledních dnech. Většina z nich je mrtvá. Vždycky se jich zbavíme a přes noc tam jsou opět. Přijde mi ale, že se to opět zhoršuje a je jich víc a víc. Toto je zatím jediné místo, kde se brouci vyskytují, ale máme z toho strach, kvůli poslední zkušenosti..

Velikost do 1 milimetru

Je toto tedy opravdu zase pisivka, nebo se jedná o jiného brouka?
Jak se proti tomu do budoucna bránit? (Pisivky nemají rády světlo a průvan, co jsem tak koukal,... což mi na místo výskytu nesedí, sluníčko tam paří celý den a průvan se tam taky dělá,... něco na prevenci)
Jaký přípravek na ně mohu sehnat? Nejlépe aby byl k sehnání v nějaké drogerii nebo obchodě, nechci objednávat přes internet kvůli čekání.. posledně kdy jsme měli ze dne na den zamořený celý pokoj...

Dobry den,už jste zjistil co by to mohlo být za broučku?

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.