Prosim, je toto svab, alebo nieco ine?

Toto je 4. kus, co som nasla doma, asi za ca. 2 tyzdne. Prve dva boli v kupelni. Potom jeden v obyvacke. Teraz tento na dlazke v kuchyni. Hygienu v byte mame myslim na dobrej az velmi dobrej urovni. Po prvom som dokonca zacala cistit sprchu po kazdom sprchovani. Je to byt v starsom ale peknom dome, najvyssie poschodie. Pytam sa preto, lebo je to nejake divne. Ked som ich zahliadla v Spanielsku, vzdy pred svetlom utekali. Tito si ale sedia pri zaznutom svetle a vzdy bez pohybu, az kym ich nedam prec. Moze to byt nieco ine? Mam babo, co stvornozkuje a sme v novom byte 2,5 mesiaca. Mame kozub, tak mi napadlo, ci to nie je nieco co prislo s drevom. Uz hladam kazdu inu moznost, ako svaby... Pridavam foto. Moc diky
Prosim, je toto svab, alebo nieco ine?

Podle toho vroubkování po stranách to vypadá spíš na ploštičku obecnou nebo podobnou. Ty žijí na živých stromech a nejspíš jste si je přitáhli domů. Nebezpečné to není, doma se vám neusadí.

Dakujem za odpoved!

Je toto šváb ???

Comment Upload: 
f7233fb8-9be0-4e55-8d47-d99296242eb2.jpeg

Prosím vás poraďte mi je to šváb??

Comment Upload: 
73bd6f89-7f89-4798-a6fe-e38448acf740.jpeg

Nasla som to pod postelou, sme dostipane na nohach, podoba sa mi to na svaba ale vraj svaby nestipu. Neviete mi poradit? Dakujem

Comment Upload: 
96c5972e-70c1-4de8-9cb5-71625efd0a5d.jpeg

Vypada to jako "zbytek" stinky.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat v bytě mi poletují tito malý motýli ..drží se spíše u oken .Jejich život je cca 24 -48 hodin . Repelenty a biolity nezabíraji . Můžete mi poradit co s nimi prosím . Děkuji

Comment Upload: 
198ea24a-d74c-4d06-9cf9-7f7d5e8b3cd8.jpeg

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

• No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.