Brouček ve špajzové skříňce

Dobrý den, již podruhé mám ve skříňce tohoto broučka. Je velmi malý (max. 0,5mm) a velmi pohyblivý. Barevně bych řekla spíše rezavý nebo hnědý. Nejdříve byl v pečivu, fazolích, pohance a podobných potravinách, nyní ho mám v moukách, krupičce, škrobu. Nevíte, co to je, jak se toho zbavit a jak předejít tomu, aby nás znovu nenavštívil? Foto je pouze orientační, nelze ho víc zaostřit. Děkuji.
Brouček ve špajzové skříňce
Brouček ve špajzové skříňce

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Upload an image or file to go with this comment.
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: txt pdf doc xls gif jpg jpeg mp3 png rar zip.