Submitted by Anonym (bez ověření) on 2. July 2013 - 17:13
Zdravím, chci se zeptat co je toto za havet?
obcas mi to leze po zdi.. vetsinou po jednom, lezou od podlahy zpoza list.. uz jsem je nekolikrat vzal biolitem, ale po case se vzdy objevily znovu.. za pripadny rady
díky
jeste dodam, ze jsou opravdu miniaturni.. neco mezi pul milimetrem az milimetrem.. ze zacatku jsem si myslel ze jde o prach.. nicmene prach se nehybe :)
Dobrý den,přesně to samé mi leze po zdech a nevím co je to a jak se toho zbavit. Prosím nevíte někdo co s tím a co to je zač? Měl jsem vytopený byt a pak danou novou podlahu,pod plovoučkou je hobra (myslel jsem si že by to mohlo být z ní). Byt je i přízemní a nepodsklepenej,rači píšu,jestli to bude k něčemu.
Anonym005 (bez ověření)
2. July 2013 - 17:15
Permalink
jeste dodam, ze jsou opravdu
jeste dodam, ze jsou opravdu miniaturni.. neco mezi pul milimetrem az milimetrem.. ze zacatku jsem si myslel ze jde o prach.. nicmene prach se nehybe :)
Ondra (bez ověření)
3. October 2013 - 16:40
Permalink
jak s tím pryč?
Dobrý den,přesně to samé mi leze po zdech a nevím co je to a jak se toho zbavit. Prosím nevíte někdo co s tím a co to je zač? Měl jsem vytopený byt a pak danou novou podlahu,pod plovoučkou je hobra (myslel jsem si že by to mohlo být z ní). Byt je i přízemní a nepodsklepenej,rači píšu,jestli to bude k něčemu.
admin
27. February 2020 - 18:06
Permalink
možná pisivka - možná ne,
možná pisivka - možná ne, fotka je opravdu špatná
https://www.skudci.com/pisivky
Přidat komentář