Červi na WC a v koupelně - kde se tam vzali?!!

Po návratu z tří denní dovolené jsem na záchodě a v koupelně měla černé, tvrdé, oválné "bobky", asi kukly, vypadaly jako větší smínka od melounu. Dál tam lezli tlustí, mléčně bílí, asi 1cm dlouzí červi, zřejmě vylíhlí z těch kukel. Na wc (na podlaze) toho dohromady bylo skoro 30 kousků, v koupelně přes 20, tam to bylo ve vaně, v koši se špinavým prádlem a dokonce jsem červi vyklepávala z županu a z noční košile visících na věšáku! Nikdy se nám nic takového nepřihodilo, ani po 3 týdnech dovolené, kde se to tam po 3 dnech vzalo a co to je?!! Nikde jinde v bytě jsem je neobjevila, podotýkám, že bydlím v paneláku v 5.patře...Babička mi povídala, že to zná z jejího mládí ze suchých záchodů, ale v paneláku? Koukala jsem i do šachty se stupačkama, nic čisto a odpad nám rozhodně nevyschl. Tuší někdo co by to mohlo být a hlavně KDE se to tam vzalo??? Děkuji mockrát všem za odpověď!!

Nikdo neodpověděl, protože taková odpověď by asi ani nikoho nechtěla napadnout ... Červi se objevovali v stále větší míře ještě čtyři po napsání dotazu. Poté jsme začali cítit silný zápach a po vzhlédnutí do oken souseda nad námi, která byly zevnitř pokryty vrstvami masařek jsme kontaktovali policii. Chudák nebohý soused nad námi v koupelně ležel mrtvý 14 dní. Otázka, kde se červi vzali je tak vyřešená.

smutné, ale ze života...

Tak to muselo být opravdu nepříjemné zjištění...Příspěvek mě zaujal, tak jsem si chhtěl přečíst vyřešení, ale tohle by mě nenapadlo...fuuj...:/

No tak to je velice neprijemne

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.