červi ve sprchovém koutě

Prosím neví někdo co se nám to objevilo ve sprcháči?Lebedí si to pod přípravky,spíš ve zbytku vody co zůstává na vaničce.Postříkala jsem to Savem ale nic-jen se to zakroutilo a žilo dál.Pouhým okem se zdá být černý červík po zvětšení z fotáku to vypadá jak hnědá chlupatá housenka.Jak se toho zbavit???!!!

červi ve sprchovém koutě
červi ve sprchovém koutě
Ochrana proti tomuto škůdci (pokud byl určen): 

Jedná se o larvy mušky kotoule máme je také :-( dokonce jsme vyndaly celý sprcháč a našli je pod vaničkou vše jsem vydesinfikovala ,ale po čase se objevily zase ,jsou z vlhka :-( kdyby jste zjistily jak se jich trvale zbavit dejte vědět :-)

Máme je taky, včera jeden, dnes už dobře osm. Mušky jsem si všimla před časem, snažila jsem se ji zlikvidovat, ale voda ji nevadí. Vypadá trošku jako octomilka, ale je kulatější. Nevím co s tím, našli jste prosím nějaký způsob jak se toho zbavit?

Nám pomohlo vystříkat biolitem

Dobrý den, prosím o pomoc při identifikaci a návrh k vyhubení. Ve sprše a na zemi před sprchou (našla jsem 2 i mezi oknem a rámem) se mi po sprchování celé rodiny do rána vyrojilo asi 50 bílých červíků bez noh, kónický tvar (asi 2 mm), připomínají červíky např. ve zdechlinách. Pohybují se kroucením. Vydezinfikovaná koupelna Savem a Domestosem a do hodiny opět 20 jedinců ve sprše a asi 5 na zemi. mají rádi vodu, ale v suchém koutě si také lebedí. Pro jistotu jsme se doma všichni odčervili proti roupům atd., ale domnívám se, jestli to nebudou larvy nějaké mouchy... Při nastříkání Savem na hmyz, dělá jakoby nic. Máme kočky, pravidelně odčervujeme. Děkuji moc za odpověď.

Ještě video

Comment Upload: 
20221101_104805.jpg

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.