Co je to za brouka?

Dobrý den,
na přítomnost malých dospělců kozojedu, kteří lezou do bytu skvirami v okně z římsy, kam se nedostanu, a žijí v prachu ve skvirach mezi zdi a podlahou, jsem si zvykla. I na občasný nález jejich larev. Reálně je nacházím spíš mrtvé a nijak nenarustaji jejich počty. Žiji Ve velmi starém domě.
Ve skrince, která je ve zdi, jsem ale našla velké nadýchané hromádky něčeho, co vypadá jako piliny, ale nevšimla jsem si tam žádných živých brouků, ani děr ve dřevu. Skříňku jsem ale nechala větrat a vymyla a nyní se začali objevovat tito brouci. Mají cca 7mm, o co se jedná? Je to také kozojed jen větší? Co s nimi mám dělat?

Zdravím, v prvom rade by som chcela povedať, že cítim s Vami - mám to totižto veľmi podobné - takisto stará "rozvalina", len nie dom ale byt :) A tiež tu mám nevyžiadaných a nepríjemných podnájomníkov. K tým pilinám sa neviem vyjadriť, škoda že nemáte k nim fotku, ale tipla by som si na exemplár na fotke, že by to ten kožojed naozaj mohol byť - podobá sa tým "mojim" - je ich viac druhov, ktoré sa líšia okrem farby aj veľkosťou. Pekný deň.

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.