domácí škudci

CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT MNĚLI JSME V BYTĚ ŠTÍRKA PONALA JSEM HO KDYŽ JSEM SI TO VYHLEDÁVALA NA TĚCHTO STRÁNKÁCH.OBĚVÍ SE NÁM V BYTĚ JEN OBČAS A TO NA ZÁCHODĚ KTERÝ JE BEZ OKEN.CHCI SE ZEPTAT JAK SE TOHOTO HMYZU UPLNĚ ZBAVIT ,ABY SE NEROZMNOŽIL VÍCE.PORADTE.DĚKUJI PETRA..

Štírek není hmyz. Myslím, že se s jeho výskytem nemusíte znepokojovat, štírek se žíví roztoči a to je bych řekl přínosné.

dobrý den

chci se zeptat na druh brouka, který se u nás přez léto náhle objevil doma. Bohužel jsem jej u Vás neobjevil v seznamu. Barvy je černé, podlouhlé tělo, délka cca do 2cm. Jejich tělo je tvrdší a spíše připomíná tvrdostí skořápku. Celkem rychle se umí i pohybovat. Uchylují se do stinných míst a po domě chodí spíše k večeru. Nevím zda-li může nějak škodit, ale poslední dobou jich doma máme celkem dost a začíná to být až otravné. Každý večer jich zahubíme okolo 10 kusů.
Zajímal by mne název brouka a co může způsobovat jeho velký náhlý výskyt doma případně čím je možné je vyhubit.

Děkuji za odpověď

Dobrý den, prosím o pomoc. Jsem na dovolené, dnes při úklidu bot jsem pod taškou a následně i pod kobercem v chodbě vedle koupelny nalezla vajíčka nějakého hmyzu. Nejsem si jistá co to je.

Comment Upload: 
16276563414504669733325924789362.jpg

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.