Je to pisivka ?

Dobrý deň prosím Vás o identifikáciu hmyzu, lezie nám po kazdej stene v dome vzdy najdem aspon 3 na kazdej,niektoré su trosku tmavsie a niektoré bledohnedé az svetle. Poradte prosím ako sa toho zbavit. nasla som jednu aj v posteli pri upratovani ked som chcela pozriet na to lepšie odskočilo to, a vzdy ked sa hrám na posteli so syncekom niečo ma štipne nachvílku to svrbí a sčervenie, potom to zmizne nie je to extra vela stipancov no len sem tam. a len cez den tak dúfam ze to niesu blchy... Dakujem krásne za odpoved
Je to pisivka ?
Je to pisivka ?

Na fotce vlevo je pisivka, na fotce vpravo to nelze poznat. Pisivky ale neštípají a neskáčou, to dělají blechy. Klidně tam můžete mít obojí.

Taky mam doma ty broucky na fotce vlevo a opravdu jakoby poskoci kdyz se jich chci dotknout(treba nabrat na papir). Je jich tu celkem dost a nevim jak se toho zbavit.

Prosim vo je to? Vypada to ako oisivka. Prestahovali sme sa a jedine co mame je asi rok po malovke ale az teraz som si to vsimla. Ako samtoho zbavit prosim? Vetram ninstop

Comment Upload: 
3ee8c7ed-064e-4c29-abb1-b5b3d400d92d.jpeg

Peosim ako sa toho zbavit a je to pisivka alebo ine?

Comment Upload: 
e0473b34-2a7d-4467-86b3-ebe486e50b1c.jpeg

Uda se ze joo..my loni po 2letech v novostavbe .jen v lete lezou.po zdi.letos zas.je na mrtvici.ale biokill zabere.a nezanechava zadny stopy na stene.

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.