Žádost o radu a identifikaci

Dobrý den, dnes k večeru se nám objevilo plno malých teček převážně na zdi kolem okna.
Žádost o radu a identifikaci

Podle této fotky to lze velice jednoznačně identifikovat. Jedná se o černé tečky na zdi.

Dobry den. Mam ten isty problem...Vo vonkajsej omietke je milion malych takmer neviditelnych chrobakov. Cez netesnosti sa dostanu aj do vnutra. Chodia po parapetoch, spaletach okien a niekedy ich vidiet iba v poroch omietky bez pohybu... Prosim o pomoc co to moze byt,,, Odfotil som to a pri priblizeni je to cierne ovalne (velke telo) takmer neviditelna hlava 6 noh a 2 tykadla,,

tohle by mě taky zajímalo.. jak začalo teď hrát sluníčko tak ty svině mi lezou pres okno do bytu = jsem v přízemí.

Dobrý den, taky se nám objevili a nikde nemůžeme najít, co to vlastně je. Mám pocit, že se to rozlézá čím dál více a vylézají nejspíš mezi oknem a parapetem, dále pak po stěnách.. Když se rozmáčknout je po nich červený flek/čára a natož jak jsou miniaturní (cca 0,5mm)tak jsou dost rychlí. Budeme vděční za pomoc s pátráním o co jde!

podívejte se na tento příspěvek jestli to není podobné
https://www.skudci.com/forum/18434/maly-cerni-broucci

Dobrý den, prosím o radu. Bydlíme v paneláku o 60ti bytech, cca 3 týdny zpět se nám v kuchyni objevil potravinový mol, po dobu 2 týdnů vždy jen 1 za den. Po generálním úklidu kuchyně a projití všech potravin, vyhození všech potravin otevřených, jsem po nich nenašla žádnou stopu v podobě vajíček, larvách, pavučinek - vůbec nic. Pár dní se mi v kuchyni nic neobjevilo a dnes zase opět ráno byl na zdi v kuchyni. Mám bobkový list v lince mezi potravinami, ale bojím se, aby se mi nějak nerozmnožili. Je možné, že fakt přilétnou od sousedů oknem, stoupačkou? Nebo máte nějakou radu, kde bych měla ještě hledat jejich hnízdečka? :-/ předem moc děkuji!! :)

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.