Co jsou zač? Malí černí i bílí broučci v pokoji skoro všude.

Dobrý den, předevčírem jsem našel v mém pokoji několik desítek stvoření, které neumím identifikovat, což je pro mě velmi znepokojující. Po chvilce pozorování a smiřování se s tím, že máme nové přírůstky do rodiny, jsem zjistil že mají dvě barvy. Ti mladí broučci jsou bílí až průhlední a ty větší, ti dospělí, mají hnědé až černé tělíčko. Lezou mě často po ruce a už mě nebaví je dokolečka shazovat a nadávat na ně Nachází se většinou na klávesnici, v posteli nebo u drobných světýlek jako je ledka u monitoru, lampička, mobil nebo svíticí vypínač u prodlužovačky. Asi v největším množství jsem je viděl v krabičce s papírovými kapesníčky, které jsou hned nad peřiňákem. Musím říct, že jsem se docela lekl jejich kolonie na a ihned jsem je ubytoval na balkóně, kde následně nepřežili. Proto vás moc prosím o identifikaci těchto broučků, děkuji.
Co jsou zač? Malí černí i bílí broučci v pokoji skoro všude.

Dobrý den, opravdu nikdo nevíte, co by to mohlo být? Úplně stejné broučky jsem objevila u sebe doma. Nevím, jak se jich zbavit :( Děkuji.

Nejspíše pisivky, drží se ve vlhkém prostředí. Nebezpečné nejsou, ale pokud jsou v potravinách, vyhoďte je. Jinak stačí hodně větrat a kupte si třeba Sanytol desinfekci a umyjte s tím poškozené předměty.
Hezký zbytek dne.

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.