1. Červen 2010 - 21:34
Štípance

Chtěla sem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s takovýhlema velkýma štípancema...není to od obyč. komára...jednou jsem nad postelí našla toho štírka, tak sem ho zabila, vše vysála a převlíkla si postel a po 14 dnech zase:-( Ted už sem ale nic nenašla...žadnej hmyz ani brouk... a to jsem ještě večer měla raid v zasuvce. Ty štípance jsou velky asi jak pětikoruny, nikde není videt místo vpichu a brutálně to napuchne. Cca po 5 dnech to zmizí. Děkuji za typy a pomoc.

Obrázek: 
Štípance
Štípance

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

tak to jsou urcite stenice

tak to jsou urcite stenice okamzite si zavolat deratizatera snad vam pomuze

Já myslím, že to můžou být

Já myslím, že to můžou být štěnice. Zažívám něco podobného. Už pár dní se vzbudím vždy někde s malým štípancem a komáři už u nás dávno nejsou. :( Mám úplnou paranoiu ze štěnic. Už jsem rozebrala plovoučku a prozkoumala vnitřek matrace tak nevím, pořád nikde nic :( Snad to bude OK :(

To samé mám i já s přítelem,

To samé mám i já s přítelem, máme to snad po celým těle. Štípnutí vůbec necítíme, hrozně to svědí, nevypadá to jak od komára, navíc máme sítě v oknech, i raid v zásuvce a divný je, že naše dcerka, která spinká s náma v jedné místnosti to nemá..

Určitě komáří dílo, já mám na

Určitě komáří dílo, já mám na komáry (ne na vosy) alergii a napuchne mi to jako od sršně. A létají i když je raid. Záleží na tom, jak blízko je raid od okna. Jak spím u své matky, máme raid daleko od okna (blíž zásuvka není) a jsme obě poštípané. Jí to tak neotéka jako mě, není totiž alergická. U sebe doma mám zásuvku hned u okna, dávám do ní raid a není tu jediný komár.

Moje komáří štípance vypadají

Moje komáří štípance vypadají ale naprosto stejně, snad jen s tím rozdílem, že místo není zrůžovělé, ale vypadá jako krvavá podlitina. Momentálně mám na noze takové místo o velikosti 4x2 cm :( Už loni jsem měla ty reakce horší, ale letos to nemá chybu.

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.

Více informací o možnostech formátování

CAPTCHA
Ochrana proti spamu
7 + 11 =