Nabízím parazitní vosičky
Nabízím parazitní vosičky, parazitující na molicích. Ve speciální krabičce určené na převoz hmyzu, krabička je vybavena větracími průduchy tak úzkými, aby zabránily vosičkám dostat se ven z krabičky. Cena vosiček 99,-. Krabička je zdarma. Obsahuje cca 100 - 700 jedinců. Ve středočeském kraji mohu osobně vhodit krabičku do schránky a upozornit zvoněním na zvonek. Foto mohu poslat.

Vosy přišly až dnes. moc se
Vosy přišly až dnes. moc se omlouvám, ale nezměním to - byly mrtvé. Zkusím je obědnat opět, ale už asi nejsou...
Ty vosy stále nepřišly - mě z
Ty vosy stále nepřišly - mě z toho asi m**e...
Vosičky
Dobrý den, měla bych zájem o zaslání vosiček,máte ještě nějaké v zásobě? :) Děkuji Kamišová
Sice jsem je prodala, ale
Sice jsem je prodala, ale mohu odkoupit další. Je libo 100, nebo 700 vos? Email bohužel nemám, a pokud je chcete, musíte mi zveřejnit svou adresu, jiná možnost mě nenapadá. Můžete napsat jen město, kde bydlíte, zbytek dořešíme nějak jinak.
Měla bych zájem o 100 vos.
Měla bych zájem o 100 vos. Adresa je: Eva Kamišová, Dukelských hrdinů 297, 281 51 Velký Osek
Děkuji
Ty vosy mi ještě nepřišly.
Ty vosy mi ještě nepřišly. Původní kupce mi je měl poslat do Prahy, ale ony tam někde na poště "stojí" a přijdou asi později. Kdo ví, jestli tu cestu vůbec přežijí... Měly dorazit už dnes.
prosím o informaci zda jsou
prosím o informaci zda jsou ještě k dostání osičky měl bych zájem o jejich zaslání. předem děkuji za Vaši odpověd,Dobrovolný
Parazitní vosičky - prodáno
Parazitní vosičky - prodáno děkuji
Poslat nový komentář